Othmar

Ik word er gelukkig van als ik mensen kan helpen de processen in hun bedrijf te optimaliseren. In plaats van uitsluitend te adviseren, vind ik het belangrijk om deel uit te maken van de verbeteringen en veranderingen die Lean management met zich mee brengt. In 2000 is mijn carriere in de automotive begonnen. Van magazijnmedewerker tot uiteindelijk manager van een geweldig autoschadeherstelbedrijf.

Als de mensen die ik ken mij zouden omschrijven, zouden ze zeggen dat ik integer, loyaal en eerlijk ben. Dat ik methodisch te werk ga en oplossingsgericht ben. Ik ben iemand die goed kan reflecteren, ik weet heel goed wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Tijdens drukte ben ik in staat om kalm te blijven en het overzicht te bewaren.

Excelleren doe ik als ik gestructureerd en ordelijk te werk kan gaan. Duidelijke doelen stellen en hier gedisciplineerd naar toe werken. Ik heb een heel goed analytisch vermogen en maak hier ook graag gebruik van. Ik ben in staat om, op een positieve manier, kritisch te denken en niet altijd voor het gebaande pad te kiezen. Ik kan snel schakelen mochten mijn werkzaamheden daar om vragen, ben stressbestendig en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel.